Management Team

Ons management team is verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten en het succes van het bedrijf. Diepgaande kennis, innovatie en toewijding zijn de drijvende kracht achter ons dagelijks werk. Die ambities en vaardigheden worden ook weerspiegeld in ons management team.

Ian startte zijn carrière in de chemische sector. Na een 10-tal jaar actief geweest te zijn in diverse functies, maakte hij de overstap naar auditing en consulting Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring als lead auditor binnen diverse sectoren. Bovendien begeleidt hij reeds sinds 2004 bedrijven bij de implementatie c.q. het onderhouden van diverse managementsystemen o.v.v. kwaliteit, veiligheid, milieu en voedselveiligheid. Zijn levensmotto is continue verbetering en hij wil elk systeem beheersbaar maken. Hij is dan ook het brein achter de ontwikkeling van de web applicatie.

Sheila heeft haar ervaring opgedaan in diverse managementfuncties en start-ups in een groot aantal sectoren: o.a. chemie, logistiek, papier & karton, diensten, … Daarnaast is zij vanuit deze functies steeds betrokken geweest bij de implementatie van diverse managementsystemen o.v.v. kwaliteit, veiligheid en milieu en coördineerde zij de implementatie van diverse ERP systemen. Zij is binnen Phronesys de drijvende kracht achter de ontwikkeling c.q. uitbreiding van meerdere modules. Eveneens coördineert zij de start-ups in het buitenland.