Klantgetuigenissen

Om een idee te geven van hoe tevreden onze klanten eigenlijk wel zijn, kan u hieronder een overzicht vinden van enkele klanten getuigenissen. Bent u onze volgende tevreden klant ?

Hoewel wij 2 productie sites hebben (Herent en Malonne), werkt ons kaderpersoneel hoofdzakelijk vanuit 1 vestiging. Voor ons was het dan ook belangrijk om onze processen op vlak van kwaliteit, milieu en preventie te centraliseren. Daarom kozen wij om te werken met de online applicatie Phronesys, met ondersteuning door de consultants van Adiuvare Consultancy bvba.

Zeer handig hierbij is dat de taal van de applicatie op individueel niveau aangepast kan worden, dat vergemakkelijkt de communicatie tussen onze 2 bedrijven.

Phronesys speelt altijd kort op de bal als de wetgeving wijzigt; modules worden hierop onmiddellijk afgestemd of nieuwe modules worden gratis aangeboden. Het wordt ook meteen grondig aangepakt. Een mooi voorbeeld hiervan is de module voor het opstellen van Veiligheidsinstructiekaarten. Sinds het uitkomen van de nieuwe CLP-GHS wetgeving ontwikkelde Phronesys een nieuwe module waarmee wij zeer snel en gebruiksvriendelijk onze nieuwe VIK-kaarten hebben kunnen opstellen.

Aangezien Phronesys nu voor ons de wijzigingen in de wetgeving opvolgt, en we het zelf niet meer hoeven doen, is dat meteen ook een flinke tijdsbesparing.

Naast de standaard modules biedt Phronesys ook maatwerk aan. Zo wordt in samenwerking met een aantal andere klanten van Phronesys, een module op maat ontwikkeld voor competentiebeheer/ functioneringsgesprekken. Door de samenwerking met andere klanten van Phronesys worden zowel kosten als kennis gedeeld.

Als KMO hebben wij in Phronesys een handige tool gevonden voor het opvolgen van onze management systemen en de bijhorende administratie.

An Ledeganck, ISO-coördinator - The Compost Bag Company NV & Jemaco NV
http://www.compostbag.eu

Alles wat belangrijk is o.v.v. voedselveiligheid, milieu en veiligheid voor ons zit gecentraliseerd in 1 systeem. Of het nu gaat om het opvolgen van de microbiologische kwaliteit van onze producten, het documenteren van interne audits en hygiënerondgangen, het opvolgen van taken en acties, het registreren van opleidingen tot het opvolgen en documenteren van correctief en preventief onderhoud … alles zit in 1 systeem. (more…)

Robin Lansink, QA manager
http://www.ariake-europe.com

Met Phronesys is het onderhouden van ons Voedselveiligheid Management Systeem (VVMS) cf. ISO 22000 zeer eenvoudig. Het systeem is dermate geautomatiseerd dat wij ons enkel moeten focussen op de ons toegewezen taken en de rest loopt vanzelf... ook de externe audits door klanten en het certificatie bureau.

Rudy Lornoy, Zaakvoerder - Transport Lornoy BVBA
http://www.transportlornoy.be

Voor onze samenwerking met Phronesys was het zeer moeilijk om een overzicht te behouden over het uitvoeren van verplichte keuringen, inspecties, kalibraties, … op vlak van kwaliteit, milieu en veiligheid. Dit onder meer omdat de betrokken interne en externe verantwoordelijken allen op een apart ‘eiland’ werkten. Er was geen centraal, overkoepelend overzicht en beheer. Deze opvolging vindt momenteel plaats in Phronesys en is zeer efficiënt. (more…)

Kris V., Operations Manager & Preventieadviseur - MTD NV
http://www.mtd.be