Mobiele APP

Training

Mobiele APP

Training focus

Phronesys en VCA-Online tools

Training dates

Eerstvolgende opleiding: 09/10/2023

Als medewerker is het essentieel om eenvoudige en gebruiksvriendelijke tools voor handen te hebben op de werkvloer. Haal snel de nodige documenten op (denk maar aan procedures en werkinstructies, jouw certificaten om aan te tonen dat je het werk mag uitvoeren, VIK’s, keuringsverslagen van materialen, …) en doe eenvoudig de nodige registraties (werkplekinspecties, incidenten, …). Tijdens deze opleiding zal ingegaan worden op alle mogelijkheden die de mobiele APP te bieden heeft.

Contents

Deze opleiding biedt een uitgebreid programma waarin je de mogelijkheden en functionaliteiten van de Phronesys en VCA-Online APP leert kennen. Onze ervaren trainers begeleiden je bij het ontdekken van de APP functionaliteiten om je dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en te verbeteren. Tijdens deze opleidingen overlopen we de voornaamste APPs en geven we je tips over hoe je deze binnen je bedrijf implementeert.

The following topics are covered:

Trainers

Depending on the date of the training.

Dylan Verschaeren
Joy Stroeckx

Business Manager Benelux
LinkedIn

Sabina Timilsina

International Business Consultant
LinkedIn

Who is it for?

Deze opleiding is speciaal ontworpen voor personen die willen leren hoe ze de APP kunnen gebruiken om projecten beter te beheren, de communicatie te verbeteren en registraties te vergemakkelijken. Of je nu verantwoordelijk bent voor het instellen van APPs via de cloudapplicatie, het beheer van projecten, onderhoudswerkzaamheden of andere operationele taken, deze training biedt waardevolle kennis en praktische vaardigheden om het maximale uit de Phronesys en VCA-Online APP te halen.

Tijdens de training wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de situatie en achtergrondkennis van de deelnemers. De opleiders spelen waar mogelijk in op de situatie binnen de organisatie van de deelnemer en op de APPs die voor de deelnemer van toepassing zijn.

Training dates

Datevr 20/10/2023
LocationPhronesys Academy – locatie afhankelijk van deelnemers

    Price

    € 555,00 excl. 21% BTW. Catering inbegrepen.

    Korting is niet cumuleerbaar.

    Questions?

    Contact us for more information on this training or a company-specific training.